POLÍTICA DE PRIVACITAT

1. INFORMACIÓ A L’USUARI

PARTY FIESTA, SA, en endavant RESPONSABLE, és el Responsable del tractament de les dades personals de l’Usuari i l’informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el disposat en les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR) relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, per al que es facilita la següent informació del tractament:

Finalitat del tractament: mantenir una relació comercial amb l’Usuari. Les operacions previstes per a realitzar el tractament són:

  • Remissió de comunicacions comercials publicitàries per email, fax, SMS, MMS, comunitats socials o qualsevol altre medi electrònic o físic, present o futur, que possibiliti realitzar comunicacions comercials, sempre que hagin estat autoritzades prèviament. Aquestes comunicacions seran realitzades per al RESPONSABLE i relacionades sobre els seus productes o serveis, o dels seus col·laboradors o proveïdors amb els quals aquest hagi assolit un acord de promoció. En aquest cas, els tercers mai tindran accés a les dades personals.
  • Realitzar estudis estadístics.
  • Tramitar encàrrecs, sol·licituds o qualsevol tipus de petició que sigui realitzada per l’usuari a través de qualsevol de les formes de contacte que es posen a la seva disposició.
  • Remetre el butlletí de notícies de la pàgina web.

Criteris de conservació de les dades: es conservaran mentre existeixi interès mutu per a mantenir la finalitat del tractament i quan ja no sigui necessari per a aquesta finalitat, se suprimiran amb les mesures de seguretat adequades per a garantir la inintel·ligibilitat de les dades o la destrucció total d’aquestes.

Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers, excepte obligació legal.

Drets que assisteixen a l’Usuari:

  • Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
  • Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i a la limitació o oposició al seu tractament.
  • • Dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control (www.aepd.es.) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per a exercir els seus drets
PARTY FIESTA, SA
Adreça postal: C/ Juan Ramón Jiménez, 15 - 08902 L'HOSPITALET DE LLOBREGAT (BARCELONA)
Correu electrònic: info@partyfiesta.com

2. CARÀCTER OBLIGATORI O FACULTATIU DE LA INFORMACIÓ FACILITADA PER L’USUARI

Els Usuaris, mitjançant la marcació de les caselles corresponents i entrada de dades en els camps, marcats amb asterisc (*) en el formulari de contacte o presentats en formularis de descàrrega, accepten expressament i de forma lliure i inequívoca, que les seves dades són necessàries per a atendre la seva petició, per part del prestador, sent voluntària la inclusió de dades en els camps restants. L’Usuari garanteix que les dades personals facilitades al RESPONSABLE són verdaderes i es fa responsable de comunicar qualsevol modificació d’aquestes.

El RESPONSABLE informa i garanteix als usuaris que les seves dades personals no seran cedides en cap cas a tercers i que sempre es realitzarà algun tipus de cessió de dades personals es demanarà prèviament el consentiment exprés, informat i inequívoc per part dels Usuaris. Totes les dades sol·licitades a través del lloc web són obligades, ja que són necessàries per a la prestació d’un servei òptim a l’Usuari. En cas que no siguin facilitades totes les dades, no es garanteix que la informació i serveis facilitats siguin completament ajustats a les seves necessitats.

3. MESURES DE SEGURETAT

Que de conformitat amb el disposat a les normatives vigents en protecció de dades personals, el RESPONSABLE està complint amb totes les disposicions de les normatives GDPR per al tractament de les dades personals de la seva responsabilitat, i manifestament amb els principis descrits a l’article 5 del GDPR, per les quals són tractades de manera lícita, lleial i transparent en relació amb l’interessat i adequades, pertinents i limitades al necessari en relació a les finalitats per a les quals són tractades.

El RESPONSABLE garanteix que ha implementat polítiques tècniques i organitzatives apropiades per a aplicar les mesures de seguretat que estableixen el GDPR amb la finalitat de protegir els drets i llibertats dels Usuaris i els hi ha comunicat la informació adequada per a poder exercir-les.